Ambasadorul Rusiei în Turcia susţine că a primit ameninţări: ”Zgârie nori din craniile militarilor ruşi” / Se teme să nu aibă soarta precedesorului său

Ambasadorul Rusiei în Turcia, Aleksei Ierhov, s-a declarat îngrijorat de numeroasele ameninţări pe care le primeşte în contextul în care trupele regimului Bashar al-Asad şi-au intesificat ofensiva în regiunea Idlib.

3865 afișări
Imaginea articolului Ambasadorul Rusiei în Turcia susţine că a primit ameninţări: ”Zgârie nori din craniile militarilor ruşi” / Se teme să nu aibă soarta precedesorului său
Trupele lui Bashar al-Asad sunt susţinute de Moscova, iar acest lucru i-a făcut pe internauţii turci să reacţioneze violent. Într-un interviu acordat televiziunii armatei ruse Zvezda, citat de Gazeta.ru, Aleksei Ierhov susţine că unii dintre internauţii turci i-au transmis că ”vor ridica zgârie-nori din craniile militarilor ruşi”.
 
"În ceea ce priveşte ameninţările, le-am tot evocat în ultimul timp, iar pe cele mai odioase le-am făcut chiar publice. Printre ultimele pe care le-am primit ieri seara (sâmbătă - n.r.) şi în cursul dimineţii sunt unele precum: 'Vom ridica zgârie-nori din craniile militarilor ruşi' , 'Veţi plăti preţul pentru fiecare picătură de sânge vărsat'. Mulţi experţi apreciază că situaţia creată în ultimul timp, mai ales în spaţiul informaţional, seamănă cu cea de acum cinci ani când ne aducem bine aminte cum au evoluat lucrurile", a declarat Ierhov pentru sursa citată.
 
Ierhov a făcut referire la moartea precedesorului său, Andrei Karlov, care a fost ucis pe 19 decembrie 2016. Fostul ambasador rus în Turcia a fost împuşcat în Ankara, în timp ce susţinea un discurs, de un fost poliţist turc care a strigat: ”Să nu uităm de Siria, să nu uităm de Alep”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici