CARDIFF după lăsarea întunericului. Imaginile care fac Marea Britanie de ruşine în lume - FOTO

Cotidianul britanic Daily Mail a publicat câteva fotografii care au surprins cetăţeni britanici în ipostaze ce fac ţara de ruşine.

8163 afișări
Imaginea articolului CARDIFF după lăsarea întunericului. Imaginile care fac Marea Britanie de ruşine în lume - FOTO

CARDIFF după lăsarea întunericului. Imaginile care fac Marea Britanie de ruşine în lume - FOTO

În fotografiile care ilustrează petrecerile de noapte din Marea Britanie, apar tineri beţi, unele femei fiind întinse pe stradă, cu lenjeria intimă la vedere, scrie dailymail.co.uk.

Fotografiile au fost realizate în Cardiff, însă scene similare pot fi văzute în majoritatea oraşelor din Marea Britanie în fiecare week-end.

Polonezul Maciej Dakowcz, în vârstă de 34 de ani, a realizat fotografiile cu viaţa de noapte din Cardiff în ultimii cinci ani. Colecţia de fotografii a fost intitulată "Cardiff după lăsarea întunericului" şi a fost descrisă de către experţii de la Festivalul Internaţional de Fotojurnalism de la Perpignan ca fiind un portret realist al vieţii moderne din Marea Britanie.

"Imaginile spun poveşti despre băutură, dragoste, violenţă, despre multe lucruri", a declarat fotograful.

  

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici