"Ciclonul-bombă" loveşte astăzi Statele Unite: Meteorologii au emis deja o avertizare de vreme severă | FOTO

În timp ce furtuna Eleanor face ravagii în Europa, americanii se pregătesc de venirea "Ciclonului-bombă", o furtună fenomen, care va îngheţa Coasta de Est a Statelor Unite. Meteorologii au emis deja o avertizare de vreme severă.

2453 afișări
Imaginea articolului "Ciclonul-bombă" loveşte astăzi Statele Unite: Meteorologii au emis deja o avertizare de vreme severă | FOTO

"Ciclonul-bombă" loveşte astăzi Statele Unite: Este una dintre cele mai mari furtuni fenomen | FOTO

Americanii se pregătesc deja pentru sosirea unei furtuni-fenomen, numită în limbajul de specialitate „ciclon-bombă".

 

 

Ziua de joi este una extrem de importantă, iar specialiştii vor monitoriza în permanenţă o adevărată bombă extratropicală, au anunţat deja aceştia pe Twitter. Oamenii au fost avertizaţi să-şi ia măsuri de precauţie, să-şi facă provizii şi să se pregătească pentru una dintre cele mai mari furtuni pe care le-a văzut America vreodată. 

„În afară de zăpadă şi de acumulările de gheaţă, vântul puternic ar putea sufla în rafale şi ar putea doborî copaci ori cauza pene de curent", au avertizat cei de la Serviciul Meteorologic Naţional.

 

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici