Cinematografele din China se redeschid după 6 luni, iar experienţa va fi complet diferită. Cum se va merge la film

  • După 6 luni de carantină, cinematografele din China se redeschid.
  • Pasionaţii de filme trebuie să respecte reguli stricte, precum masca obligatorie în sală şi păstrarea distanţei de cel puţin un metru.
  • Nu se vor mai servi băuturi sau mâncare în sala de cinema.
  • Capacitatea unei săli va fi limitată la 30% din total, iar numărul de filme rulate va scădea la jumătate din volumul anterior.
811 afișări
Imaginea articolului Cinematografele din China se redeschid după 6 luni, iar experienţa va fi complet diferită. Cum se va merge la film

Sursa FOTO: Profimedia

Cinematografele din China se redeschid după 6 luni în care nu au funcţionat din cauza izolării şi a lockdown-ului, relatează BBC.

Administraţia Chineză de Film a permis redeschiderea cinematografelor din zonele care nu sunt atât de afectate de coronavirus şi care indică un grad scăzut de risc.

Totuşi, având în vedere că aproape toată ţara prezintă un grad scăzut de risc, va fi, probabil, o redeschidere a cinematografelor la nivel naţional.

Chinezii care vor dori să vadă un film vor fi nevoiţi să respecte măsuri de siguranţă stricte:

  • Biletele se vor cumpăra online;
  • Grupurile separate se vor aşeza la cel puţin un metru distanţă unul faţă de celălalt;
  • Mâncarea şi băutura nu mai sunt permise în sălile de film;
  • Masca este obligatorie în sală.

Cinematografele vor avea limită de 30% din capacitatea totală de locuri, iar numărul de filme rulate va fi pe jumătatea volumului anterior. Pe lângă toate acestea, vor fi obligaţi să măsoare temperatura clienţilor la intrare.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici