Clubul lui Donald Trump din Florida, parţial închis din cauza cazurilor de Covid apărute în rândul personalului

  • Clubul lui Donald Trump din Florida, Mar-a-Lago, a fost parţial închis din cauza cazurilor de Covid apărute în rândul personalului.
  • Donald Trump locuieşte în Mar-a-Lago de când a părăsit Casa Albă.
  • Fostul preşedinte a avut Covid la începutul lunii octombrie şi a fost internat pentru câteva zile.
200 afișări
Imaginea articolului Clubul lui Donald Trump din Florida, parţial închis din cauza cazurilor de Covid apărute în rândul personalului

Foto: Profimedia

Clubul lui Donald Trump din Florida, Mar-a-Lago, a fost parţial închis din cauza cazurilor de Covid apărute în rândul personalului, a informat vineri presa americană, preluată de Le Figaro.
 
Fostul preşedinte republican locuieşte în Mar-a-Lago de când a părăsit Casa Albă, pe 20 ianuarie. Donald Trump a avut Covid la începutul lunii octombrie şi a fost internat pentru câteva zile. El şi soţia sa, Melania, au fost vaccinaţi în secret în ianuarie.
 
"Deoarece unii dintre angajaţii noştri au dat recent rezultate pozitive pentru Covid-19, suspendăm temporar serviciile de la Beach Club şi Dining Room", a precizat conducerea clubului într-un e-mail citat de Washington Post.
 
Numărul de persoane infectate nu este specificat.
 
Alte servicii rămân deschise în încinta clubului, potrivit conducerii, adăugând că „s-au luat toate măsurile adecvate în conformitate cu directivele autorităţilor federale de sănătate pentru dezinfectarea spaţiilor.”
 
Comitatul Palm Beach a trimis clubului un avertisment în ianuarie, după apariţia unor fotografii care arătau că oaspeţii că nu purtau măşti la o petrecere de Anul Nou.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici