Donald Trump consideră că democraţii sunt responsabili pentru blocarea parţială a activităţii Guvernului

Preşedintele american Donald Trump a declarat joi că democraţii sunt responsabili pentru blocarea parţială a activităţii guvernamentale, afirmând că liderii Partidului Democrat ar fi trebuit să răspundă unei propuneri pe care acesta a făcut-o în urmă cu cinci ani, relatează agenţia Dpa.

172 afișări
Imaginea articolului Donald Trump consideră că democraţii sunt responsabili pentru blocarea parţială a activităţii Guvernului

Donald Trump consideră că democraţii sunt responsabili pentru blocarea parţială a activităţii Guvernului

Administraţia federală a Statelor Unite s-a închis parţial sâmbătă, în urma unui impas privind bugetul de finanţare pentru zidul cerut de preşedintele Trump.

Liderul de la Casa Albă insistă că Statele Unite au nevoie de un astfel de zid pentru a combate "criminalitatea la scală largă" şi a cerut cinci miliarde de dolari care să fie incluşi într-un proiect guvernamental de finanţare a următoarei etape în construirea zidului.

Membrii democraţi ai Congresului au declarat că nu vor susţine această propunere, numind-o o mişcare politică şi o pierdere de bani.

Donald Trump a declarat marţi că blocarea parţială a Guvernului federal va continua până se va găsi o soluţie privind finanţarea construcţiei zidului de la frontiera cu Mexicul.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici