INCIDENTE de Ziua naţională a Statelor Unite: Cel puţin două persoane au murit şi alte zeci au fost rănite

Cel puţin două persoane au murit, iar numeroase altele au fost rănite în incidente care au avut loc cu ocazia Zilei naţionale a Statelor Unite.

483 afișări
Imaginea articolului INCIDENTE de Ziua naţională a Statelor Unite: Cel puţin două persoane au murit şi alte zeci au fost rănite

INCIDENTE de Ziua naţională a Statelor Unite: Cel puţin două persoane au murit şi alte zeci au fost rănite (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Un băieţel a murit în statul Oklahoma, după ce tatăl său a trecut, accidental, cu roata maşinii peste el, relatează CNN.

În statul California, 20 de persoane au fost spitalizate după ce au fost rănite în timpul Paradei de 4 iulie.

Un bărbat a murit într-un accident rutier produs în timpul paradei, în statul Maine.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici