Liberalii moldoveni refuză să îl accepte pe Vlad Filat în funcţia de premier

Liberalii din Republica Moldova pledează pentru constituirea Alianţei pentru Integrare Europeană 3, dar nu îl acceptă pe Vlad Filat în funcţia de premier.

231 afișări
Imaginea articolului Liberalii moldoveni refuză să îl accepte pe Vlad Filat în funcţia de premier

Vlad Filat (Imagine: Octav Ganea/ Mediafax Foto)

Ei spun că ar trebui să îl voteze cei care l-au demis, respectiv democraţii şi comuniştii, insistând ca Partidul Democrat-Liberal să vină cu o nouă candidatură, relatează PRO TV Chişinău.

Contactat de PRO TV, vicepreşedintele liberal-democrat Valeriu Streleţ a declarat că liberalii trebuie să îşi expună poziţia în cadrul negocierilor şi abia atunci se vor face comentarii.

Candidatul la funcţia de premier va fi anunţat vineri de către şeful statului, iar până atunci liderii celor trei partide de la guvernare trebuie să ajungă la un consens.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici