Nava rusă aflată în derivă în Marea Japonia şi-a reluat cursul

Nava Pribaltika a flotei ruse din Pacific, aflată în derivă, duminică, în Marea Japoniei a reuşit să repună în funcţiune motoarele şi şi-a reluat cursul, a anunţat Marina de război, citată de agenţiile de presă ruse.

25 afișări
Imaginea articolului Nava rusă aflată în derivă în Marea Japonia şi-a reluat cursul

Nava rusă aflată în derivă în Marea Japonia şi-a reluat cursul (Imagine: Wikipedia)

"La bordul navei de recunoaştere Pribaltika, aflată în strâmtoarea Coreei, s-a înregistrat o problemă tehnică", a explicat purtătorul de cuvânt al Marinei, citat de Itar-Tass.

"Nava a aruncat ancora şi problema a fost rezolvată de echipaj. În prezent, vasul îşi continuă cursul", au precizat Itar-Tass, RIA Novosti şi Interfax.

Anterior, cele trei agenţii ruse, anunţaseră că Pribaltika, având la bord 170 de marinari, este în derivă în largul insulei japoneze Tsushima, după o defecţiune care a condus la oprirea motorului principal.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici