VIDEO  Oamenii lui Putin se fac de râs pe front: turela unui tanc rusesc ameninţă soldaţii Moscovei

Ucrainenii îşi bat joc de ruşi pe reţelele de socializare, apreciind că „adevărata ameninţare la adresa infanteriei ruse sunt tancurile lor”.

1865 afișări
Imaginea articolului Oamenii lui Putin se fac de râs pe front: turela unui tanc rusesc ameninţă soldaţii Moscovei

Un clip postat de Ministerul ucrainean al Apărării pe Twitter arată un tanc rus care trece accidental peste soldaţii şi camarazii lor, aproape lovindu-i cu turela vehiculului.

În imagini vedem vehiculul îndepărtându-se de un alt vehicul blindat, care pare să fie în flăcări, pentru a trece apoi pe lângă un alt vehicul în care se află cinci soldaţi poziţionaţi în partea de sus.

Un „autogol” marcat de ucraineni cu ironie: „Cea mai mare ameninţare la adresa infanteriei ruse sunt tancurile ruseşti”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici