Papa Francisc va efectua o vizită la Paris în 2015

Papa Francisc intenţionează să efectueze o vizită pastorală în Franţa, la Paris şi Lourdes, în anul 2015, a anunţat luni cotidianul catolic francez La Croix, citând "surse concordante de la Vatican".

96 afișări
Imaginea articolului Papa Francisc va efectua o vizită la Paris în 2015

Papa Francisc (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Suveranul Pontif urmează să se deplaseze la Strasbourg pe 15 noiembrie, însă această vizită oficială la Parlamentul European (PE) şi la Consiliul Europei nu include nicio etapă cu specific francez.

Purtătorul de cuvânt al Vaticanului, Federico Lombardi, a refuzat că comenteze aceste informaţii.

Potrivit La Croix, "anunţul oficial cu privire la această călătorie în Franţa ar putea avea loc marţi", concomitent cu prezentarea programului de vizită a Papei la Strasbourg.

Papa Francisc a fost invitat în Franţa de către preşedintele François Hollande, în cursul unei vizite a preşedintelui francez la Vatican, pe 21 ianuarie.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici