Patru elevi au murit în Maroc după coliziunea unui tren cu un autobuz şcolar

Patru elevi au fost ucişi şi alţi 16 au fost răniţi grav luni după ce un tren a lovit un autobuz şcolar în regiunea Marrakech (sud), a transmis agenţia marocană de presă MAP.

47 afișări

"Patru elevi au murit şi alţi 16 au fost răniţi luni într-un accident feroviar în apropiere de Benguerir" (la 60 de kilometri nord de Marrakech), conform aceleiaşi surse care nu a precizat vârsta elevilor.

Accidentul s-a produs la o trecere de cale ferată când un tren de pasageri care venea de la Marrakech şi se îndrepta către Casablanca (nord-vest) a lovit autobuzul şcolar, a declarat pentru AFP o sursă din poliţie.

Persoanele rănite au fost transportate la spitalul din Benguerir, conform aceleiaşi surse.

Nerespectarea semnalizărilor la trecerile de cale ferată de către şoferi se află la originea a numeroase accidente între trenuri şi vehicule în Maroc.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici