Peste 180 de oameni au fost arestaţi în Australia, acuzaţi că au provocat incendii. Dintre aceştia, 67 sunt minori

Autorităţile australiene au arestat peste 180 de persoane, oameni acuzaţi că au provocat intenţionat sau din neglijenţă incendii de vegetaţie.

4223 afișări
Imaginea articolului Peste 180 de oameni au fost arestaţi în Australia, acuzaţi că au provocat incendii. Dintre aceştia, 67 sunt minori

Peste 180 de oameni au fost arestaţi în Australia, acuzaţi că au provocat incendii. Dintre aceştia, 67 sunt minori (sursa foto: profimedia)

Potrivit NewTang Dinasty Television, din luna noiembrie şi până în prezent au fost arestaţi peste 180 de oameni care au legătură cu provocarea a 205 focare de incendii. În New South Wales, 24 de persoane au fost arestate sub acuzaţia de aprindere deliberată a incendiilor pentru că au dat foc vegetaţiei uscate de pe propriile proprietăţi, dar nu s-au asigurat că flăcările nu se extind. Alte 47 de persoane au fost arestate pentru că au provocat incendii din neglijenţă prin aruncarea ţigărilor.
 
De asemenea, în Queensland 98 de oameni au fost arestaţi, 67 dintre aceştia fiind minori. Ei sunt acuzaţi că au aprins în mod deliberat 103 incendii.
 
Incendiile din Australia au izbucnit încă din luna septembrie a anului trecut. De atunci, au murit 25 de oameni şi sute de milioane de animale.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici