Prezenţă scăzută la urne în scrutinul parlamentar din Israel

  • Prezenţă scăzută la urne în scrutinul parlamentar din Israel
  • La ora 14.00, prezenţa la vot era de doar 34,6% în scrutinul legislativ anticipat
  • Este vorba de cea mai scăzută prezenţă la urne începând din 2009
204 afișări
Imaginea articolului Prezenţă scăzută la urne în scrutinul parlamentar din Israel

Prezenţa la urne în scrutinul parlamentar anticipat aflat în curs în Israel era de 34,6% la ora 14.00 (14.00, ora României), aceasta fiind cea mai scăzută participare electorală din ultimii 12 ani.

Cetăţenii israelieni sunt chemaţi la urne marţi, în scrutinul parlamentar anticipat, al patrulea organizat în ultimii doi ani.

Până la ora 14.00 (14.00, ora României), prezenţa la vot era de 34,6%, în scădere cu 3,5% comparativ cu acelaşi moment al scrutinului desfăşurat în martie 2020, a comunicat Comisia Electorală Centrală.

Datele preliminare relevă cea mai scăzută prezenţă la urne din anul 2009 până în prezent.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici