Purtătorul de cuvânt al Casei Albe şi doi asistenţi sunt infectaţi cu noul coronavirus

  • Purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei SUA, Kayleigh McEnany, are coronavirus
  • Rezultate pozitive la teste Covid-19 au primit şi doi asistenţi ai acesteia
  • În total, 18 funcţionari ai Casei Albe sau membri ai echipei de campanie a lui Donald Trump au coronavirus
188 afișări
Imaginea articolului Purtătorul de cuvânt al Casei Albe şi doi asistenţi sunt infectaţi cu noul coronavirus

Purtătorul de cuvânt al Casei Albe şi doi asistenţi sunt infectaţi cu noul coronavirus

 Secretarul de presă al Preşedinţiei SUA, Kayleigh McEnany, şi doi dintre asistenţii acesteia au primit rezultate pozitive la testele pentru depistarea coronavirusului, în contextul în care preşedintele Donald Trump este tratat la spital pentru Covid-19, informează CNBC.
 
Kayleigh McEnany, Chad Gilmartin şi Karoline Leavitt se numără printre cele cel puţin 18 persoane de la Casa Albă sau din cadrul echipei de campanie a lui Donald Trump diagnosticate cu infecţia Covid-19 în ultima săptămână.
 
"După ce am primit mai multe rezultate negative, inclusiv în fiecare zi începând de joi, luni dimineaţă am primit rezultat pozitiv, deşi nu am simptome", a anunţat Kayleigh McEnany prin Twitter.
 
Potrivit unor surse citate de postul tv CNBC, analizele Covid-19 au ieşit pozitive şi pentru Chad Gilmartin şi Karoline Leavitt. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici