Putin: Nu am nevoie de nici un truc ca să câştig alegerile

Premierul rus, Vladimir Putin, a respins marţi apelurile opoziţiei de revizuire a rezultatelor alegerilor legislative din decembrie şi a dat asigurări că nu are nevoie să trişeze pentru a câştiga alegerile prezidenţiale din martie, potrivit agenţiilor ruse de presă.

150 afișări
Imaginea articolului Putin: Nu am nevoie de nici un truc ca să câştig alegerile

Vladimir Putin (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu se poate pune problema despre discuţii privind o revizuire" a rezultatelor alegerilor, a precizat el.

Ulterior, exprimându-se pe tema prezidenţialelor din martie, el a dat asigurări că nu are nevoie să falsifice acest scrutin.

"În calitate de candidat, nu am nevoie de nici un truc (...), vreau să mă bazez pe voinţa expresiei populare, pe încrederea lor", a declarat premierul.

"Trebuie să punem capăt acestor insinuări", a conchis Putin, în cadrul unei reuniuni a partizanilor săi din Frontul popular.

Putin reacţiona la manifestaţia de sâmbătă la care au participat între 70.000 şi 100.000 de persoane la Moscova, potrivit estimărilor presei, pentru a cere alegeri libere în Rusia şi anularea rezultatelor scrutinului legislativ din 4 decembrie, câştigat de partidul de guvernământ Rusia Unită.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici