Richard Branson vrea să garanteze cu insula privată din Caraibe, un credit de salvare de la Guvernul britanic pentru compania sa aeriană

  • Richard Branson a cerut din partea Guvernului britanic un credit pentru a-şi salva compani aeriană
  • Creditul cerut este de 500 de milioane de lire sterline
  • Insula lui Branson are o valoare estimată la 60 de milioane de dolari
1243 afișări
Imaginea articolului  Richard Branson vrea să garanteze cu insula privată din Caraibe, un credit de salvare de la Guvernul britanic pentru compania sa aeriană

Richard Branson vrea să garanteze cu insula privată din Caraibe, un credit de salvare de la Guvernul britanic pentru compania sa aeriană

Omul de afaceri Sir Richard Branson a declarat că îşi oferă insula privată din Caraibe drept garanţie pentru creditul pe care speră să îl obţină de la Guvernul britanic pentru a-şi salva compania aeriană Virgin Atlantic, potrivit Bloomberg.

Branson a cerut din partea Guvernului Britanic un credit de salvare în valoare de 500 de milioane de lire sterline pentru a-şi ajuta compania aeriană să treacă peste criza provocată de coronavirus, însă cererea i-a fost respinsă.

Acesta este pe locul şapte în clasamentul celor mai bogaţi oameni de afaceri din Marea Britanie şi are o avere estimată la 4,7 miliarde de lire sterline. Pentru că deţine o avere considerabilă a fost criticat pentru că nu o utilizează pentru a-şi salva singur compania.

Insula Necker Island, cu care omul de afaceri vrea să garanteze creditul, este scutită neimpozabilă, aşa că cererea pentru un ajutor provenind din taxe nu a fost bine văzută de Guvernul britanic. Branson a cumpărat insula pentru 180.000 de dolari, iar acum şapte avea o valoare estimată la 60 de milioane de dolari conform Bussines Insider.

Richard Branson, în vârstă de 69 de ani a fondat firma aeriană Virgin Atlantic în 1984 şi deţine 51% din acţiunile Delta Airlines. Firma are un număr de 70.000 de angajaţi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici