Şcoală din Germania, evacuată din cauza unei alerte de securitate

O şcoală din oraşul Duisburg, situat în vestul Germaniei, a fost evacuată miercuri după-amiază, după ce un elev a semnalat prezenţa unui individ înarmat, informează site-ul revistei Focus.

143 afișări
Imaginea articolului Şcoală din Germania, evacuată din cauza unei alerte de securitate

Şcoală din Germania, evacuată din cauza unei alerte de securitate

 Autorităţile germane nu au găsit nimic suspect în şcoala din Duisburg, anunţă Poliţia regională.

"Şcoala a fost evacuată şi verificată în totalitate. Până în acest moment, nu a fost găsit nimic suspect! Elevii şi profesorii sunt în siguranţă!", a transmis Poliţia.

Autorităţile au efectuat o amplă operaţiune de securitate în Şcoala profesională Gertrud Bäumer din Duisburg, după ce un elev a semnalat prezenţa unui individ suspect.

"Desfăşurăm o operaţiune în Şcoala profesională Gertrud Bäumer din Duisburg. Şcoala este percheziţionată după ce un elev a semnalat prezenţa unui individ suspect", a comunicat iniţial Poliţia regională.

Nicio persoană nu a fost rănită şi situaţia a fost calmă în instituţia de învăţământ, au dat asigurări autorităţile.

Forţele speciale şi echipele pirotehnice nu au găsit nimic anormal în şcoală.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici