Silvio Berlusconi a ieşit din spital după ce a fost tratat de coronavirus

  • Fostul şef al guvernului italian, Silvio Berlusconi, internat din 3 septembrie din cauza unei infecţii pulmonare cauzate de Covid-19.
  • Silviu Berlusconi: ”Primele trei zile au fost foarte grele.”
  • Berlusconi a anunţat pe 2 septembrie că a fost testat pozitiv pentru Covid-19.
301 afișări
Imaginea articolului 
Silvio Berlusconi a ieşit din spital după ce a fost tratat de coronavirus

Profimedia

Fostul şef al guvernului italian, Silvio Berlusconi, internat din 3 septembrie din cauza unei infecţii pulmonare cauzate de Covid-19, a fost externat luni de la spitalul San Raffaele din Milano, notează Le Figaro
 
”A fost o încercare dificilă, dar, datorită cerului şi medicilor din San Raffaele, am trecut peste această încercare, poate cea mai periculoasă din viaţa mea”, a spus Berlusconi într-o scurtă declaraţie adresată presei aflată în faţa spitalului. ”Mulţumesc tuturor celor care mi-au fost aproape. Primele trei zile au fost foarte grele. COVID-19 este o boală gravă şi extrem de periculoasă,” a adăugat fostul premier.  
 
Berlusconi, care va împlini 84 de ani pe 29 septembrie, a anunţat pe 2 septembrie că a fost testat pozitiv pentru Covid-19. Trei dintre copiii săi şi noul sa parteneră au fost diagnoşticaţi, de asemenea, cu coronavirus.
 
Fostul premier italian a fost considerat ”pacient în pericol din cauza vârstei şi al istoricului său medical,” având o intervenţie pe cord deschis, a explicat profesorul Alberto Zangrillo, medicul care l-a îngrijit pe Berlusconi. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici