Star Wars Jedi: Survivor duce franciza la un nou nivel

Jocul a fost lansat pe 28 aprilie 2023 pentru PlayStation 5, Xbox Series X şi PC.

642 afișări
Imaginea articolului Star Wars Jedi: Survivor duce franciza la un nou nivel

EA

Star Wars Jedi: Survivor este un joc de aventură, dezvoltat de Respawn Entertainment şi distribuit de Electronic Arts. Jocul continuă povestea lui Cal Kestis, unul dintre ultimii Jedi rămaşi în galaxie care trebuie să supravieţuiască regimului galactic condus de Darth Sidious. 

Jocul a primit recenzii foarte favorabile din partea criticilor, care au lăudat sistemul de luptă cu sabia laser, explorarea lumilor variate, abilităţile Forţei şi povestea emoţionantă.

Star Wars Jedi Survivor comparat cu Batman: Arkham City pentru modul în care a îmbunătăţit formula precedentului Star Wars Jedi: Fallen Order, fiind numit de unii critici drept cel mai bun joc Star Wars de până acum 

Noul titlu a avut şi un succes comercial impresionant, fiind cel mai bine vândut joc al lunii aprilie în Statele Unite. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici