Suspecţii arestaţi în legătură cu atentatele eşuate din M. Britanie rămân în detenţie - AFP

Perioada de arest preventiv a fost prelungită cu o săptămână pentru cinci dintre suspecţii arestaţi în legătură cu atentatele eşuate de la Londra şi Glasgow, a anunţat, sâmbătă, un purtător de cuvânt al Scotland Yard, citat de AFP.

1 afișare
Imaginea articolului Suspecţii arestaţi în legătură cu atentatele eşuate din M. Britanie rămân în detenţie - AFP

Susăecţii arestaţi în legătură cu atentatele eşuate din M. Britanie rămân în detenţie - AFP

Medicul iordanian Mohammed Asha, în vârstă de 26 de ani, soţia acestuia, Marwah Dana Asha, de 27 de ani, laborantă, şi medicul indian Sabeel Ahmed, de 26 de ani, vor rămâne în arest până la 14 iulie.

Alte două persoane a căror identitate nu a fost dată publicităţii, arestate la Paisley, localitate situată în apropiere de Glasgow, vor rămâne în detenţie provizorie până la 15 iulie.

În Marea Britanie, poliţia poate reţine şi interoga suspecţii până la 28 de zile dar prelungirea stării de arest preventiv trebuie decisă în general de un magistrat.

Unul dintre suspecţi, medicul irakian Bilal Abdulla, a fost inculpat sâmbătă.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici