Un comediant şi-a schimbat numele în Hugo Boss. Reacţia neaşteptată a companiei

  • Actorul Joe Lycett şi-a schimbat numele în Hugo Boss, în semn de protest faţă de casa de modă germană.
  • Reprezentanţii companiei de modă au declarat, miercuri, pentru BBC, că nu au nimic de obiectat şi nu se opun dreptului la liberă exprimare.
1862 afișări
Imaginea articolului Un comediant şi-a schimbat numele în Hugo Boss. Reacţia neaşteptată a companiei

Un comediant şi-a schimbat numele în Hugo Boss. Reacţia neaşteptată a companiei

„Ca o companie deschisă, am vrea să clarificăm faptul că nu ne opunem în niciun fel dreptului la libera exprimare”, au declarat reprezentanţii companiei pentru BBC.

„Acceptăm folosirea uzuală a termenului «boss» în diferite accepţiuni şi în tot felul de limbi”, au mai declarat aceştia.

Oficialii casei de modă, ce prezintă uneori drept „Boss", au mai spus: „îi dorim bun venit comicului cunoscut până acum drept Joe Lycett, ca membru al familiei Hugo Boss".

Lycett a publicat dovada schimbării numelui.

David Baddiel, un coleg al artistului, l-a lăudat pe acesta pentru „caracterul hotărât”.

Compania germană Hugo Boss a fost fondată în 1924 în Metzingen, Germania, şi este cunoscută, printre altele şi pentru că a realizat uniformele naziste.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici