Un judecător texan anticipează un război civil în cazul realegerii lui Barack Obama

Un judecător texan a avertizat cu producerea unui război civil şi o intervenţie a ONU în cazul realegerii preşedintelui Barack Obama, cerând o creştere a impozitelor pentru a angaja noi şerifi capabili să împiedice o mobilizare a forţelor Naţiunilor Unite.

343 afișări
Imaginea articolului Un judecător texan anticipează un război civil în cazul realegerii lui Barack Obama

Barack Obama (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Tom Head, judecător în comitatul Lubbock din Texas (sudul Statelor Unite), afirmă că Barack Obama va ceda "suveranitatea Statelor Unite ONU" dacă iese învingător la alegerile prezidenţiale din 6 noiembrie, o decizie inacceptabilă pentru un texan care, potrivit lui, ar putea recurge la arme.

"Mă aştept la ce este mai rău. Tulburări, acte de nesupunere civilă, un război civil poate. Şi nu vorbim doar de câteva revolte şi manifestaţii ici-colo, vorbim de Lexington, Concord (oraşe texane) care vor lua armele şi se vor debarasa" de Obama, a declarat marţi Head pentru postul de televiziune Fox News.

"În prezent, ce se va întâmpla dacă vom face acest lucru?". Obama "va trimite trupe ONU. Nu îi vreau în comitatul Lubbock, prin urmare voi scoate tancurile înaintea lor şi le voi spune: voi nu intraţi aici", a declarat Head care, în calitate de judecător, este desemnat să administreze comitatul în caz de criză.

"Şeriful mi-a spus că mă va susţine. Dar eu nu vreau amatori cu el, vreau poliţişti antrenaţi, echipaţi şi experimentaţi care să mă susţină", a continuat el pentru a-şi justifica cererea de creştere a impozitelor.

Head şi-a moderat totuşi declaraţiile miercuri, afirmând că vorbeşte de război civil ca "cel mai rău dintre scenarii", apreciind că prăbuşirea economică a Statelor Unite este un scenariu mult mai probabil.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici