Vezi cum a trecut cu maşina peste cel care i-a înjunghiat soţia - VIDEO

Soţul unei israeliene înjunghiate de un palestinian, în Cisiordania, a trecut de mai multe ori cu automobilul peste corpul palestinianului, care fusese rănit de un glonţ tras de un militar israelian, a anunţat marţi un post de televiziune israelian, pe baza unei înregistrări video.

23 afișări
Imaginea articolului Vezi cum a trecut cu maşina peste cel care i-a înjunghiat soţia - VIDEO

Vezi cum a trecut cu maşina peste cel care i-a înjunghiat soţia

Imaginile difuzate de postul Channel 2 au fost filmate joi, la puţin timp după ce palestinianul, înarmat cu un cuţit şi un topor, a rănit uşor un israelian şi o israeliană la intrarea în colonia evreiască Kyriat Arba, lângă Hebron.

Palestinianul a fost, ulterior, grav rănit de un glonţ tras de un militar israelian.

Înregistrarea video arată un automobil marca Mercedes, de culoarea gri, traversând mulţimea şi trecând de mai multe ori, înainte şi înapoi, peste corpul palestinianului, după care a fost oprit de un poliţist.

Potrivit Channel 2, la volanul automobilului se afla soţul israelienei rănite.

Înregistrarea video arată, ulterior, cum a fost scos palestinianul de sub roţile maşinii. Acesta a fost spitalizat la un spital din Ierusalim, care apreciază ca acesta se afla într-o stare critică.

Poliţia l-a arestat pe şofer, care a fost consemnat la domiciliu, informează Channel 2, adaugând că Parchetul se pregăteşte să îl acuze de tentativă de omor.

Video Stirileprotv.ro

Situat la sud de Iersusalim, Hebron este teatrul unor incidente frecvente între colonişti evrei şi palestinieni.

Acest ultim incident s-a petrecut după o zi de la anunţul premierului israelian, Benjamin Netanyahu, privind o suspendare parţială şi temporară a colonizării în Cisiordania ocupată, o iniţiativă respinsă atât de palestinieni, cât şi de coloniştii evrei.

Municipalitatea din Kyriat Arba consideră că agresiunea împotriva celor doi israelieni este "consecinţa directă a slăbiciunii manifestate de Guvern faţă de inamici".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici