VIDEO. O fetiţă de doi ani a căzut de la etajul 12 al unei clădiri. Cum a reuşit un curier să o salveze

  • O fetiţă de 2 ani a căzut de la etajul 12 al unei clădiri în Hanoi (Vietnam).
  • Micuţa a fost salvată de un curier aflat în zonă.
  • Fetiţa a fost dusă la spital.
1513 afișări
Imaginea articolului VIDEO. O fetiţă de doi ani a căzut de la etajul 12 al unei clădiri. Cum a reuşit un curier să o salveze

Foto: Profimedia

O fetiţă de 2 ani a căzut de la etajul 12 al unei clădiri duminică, 28 februarie, în Hanoi (Vietnam). Din fericire, un curier în vârstă de 31 de ani, care era vizavi, a reuşit să o salveze pe micuţă, prinzându-o în cădere, notează Le Figaro.
 
Fetiţa stătea atârnată de balcon, suspendată în aer. Manh, livratorul parcat în faţa clădirii, spune: 
 
„Am crezut că un copil a fost certat de părinţi. Dar imediat după aceea, am auzit pe cineva strigând după ajutor. Am scos capul pe geamul maşinii, m-am uitat în jur şi am văzut-o pe fetiţă atârnată de un balcon," a povestit curierul, pe numele său Nguyen Ngoc Manh.
 
Acesta a mai spus că s-a căţărat pe clădirea din apropierea blocului de 16 etaje şi apoi s-a urcat pe un acoperiş înalt de doi metri pentru a găsi poziţia cea mai potrivită pentru a o salva pe micuţă. 
 
 
 
 
În momentul căderii, tânărul a reuşit eroic să o prindă în braţe, apoi ceo doi au alunecat pe o prelată. 
 
Fetiţa s-a ales cu fracturi la o mână şi la un picior şi a fost transportată la Spitalul Naţional pentru Copii, dar mediciu au spus că este în fara oricărui pericol. Curierul a făcut şi el o entorsă.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici