Video ŞTIRILE OREI 09.00 | 13 mai 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00

103 afișări

O fată de 13 ani din Drobeta Turnu Severin a dispărut în timp ce se afla cu mama sa. Poliţiştii au fost sesizaţi azi noapte de către tatăl fetei, despre faptul că, fiica sa minoră, Denisa Maria Şerlău, de 13 ani, a plecat de la locuinţa de domiciliu şi nu a mai revenit.

Tribunalul Bucureşti este aşteptat să pronunţe, azi, o primă decizie în dosarul fostului primar al Capitalei Sorin Oprescu. În acest dosar fostul edil este acuzat de luare de mită, spălare de bani, abuz în serviciu şi constituire grup infracţional organizat. Procurorii au cerut închisoare cu executare.

Liviu Dragnea a declarat că vor fi luate măsuri pentru programul „Prima Casă” pentru ca creditul să fie luat şi rambursat în condiţii mai avantajoase, fiind discuţii despre rate fixe. El a precizat că este avută în vedere şi îngheţarea impozitelor pe proprietate până în anul 2040.

Curtea de Apel Alba Iulia a admis cererile unor inculpaţi dintr-un dosar de corupţie cu fonduri europene şi obligă SRI şi DNA să comunice dacă au colaborat, să depună întreaga corespondenţă purtată, să dezvăluie numele ofiţerului de legătură şi numele celor care au avut acces la informaţii.

Mike Pompeo, secretarul de Stat al SUA, şi-a anulat vizita la Moscova, programată azi, urmând ca mâini să se întâlnească la Soci cu omologul său rus, Serghei Lavrov, şi cu preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, informează agenţia Reuters.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici