Video ŞTIRILE OREI 09.00 | 28 iunie 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00

76 afișări

11 persoane au fost rănite într-un accident în care a fost implicat un autobuz cu pasageri. Incidentul a avut loc în zona industrială a oraşului Arad, după ce un bărbat de 46 de ani, din Livada, nu a respectat semnificaţia indicatorului “oprire" şi a pătruns într-o intersecţie, unde s-a ciocnit cu un camion.

Părinţii adoptivi ai Sorinei, Gabriel şi Ramona Săcărin, au fost audiaţi de procurorii Secţiei pentru anchetarea magistraţilor vreme de 9 ore. La ieşirea de la audieri, Ramona Săcărin a spus că fetiţa este bine şi că autorităţile îi vor decide soarta, nu ei.

PSD va valida, azi în CEx, candidaţii la Congresul care va avea loc mâine. Discuţiile ar putea viza modificări la statut, precum numirea secretarului general de către preşedintele PSD şi eliminarea consultării prin referendum intern pentru desemnarea prezidenţiabilului, au spus surse din partid, pentru MEDIAFAX.

Liderul PNL Ludovic Orban a declarat că liberalii vor înainta în Parlamentul proiectul de revizuire a Constituţiei. Acesta a precizat că iniţiativa a fost transmisă şi partenerilor din Opoziţie care au semnat acordul naţional politic propus de preşedintele Klaus Iohannis.

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat ieri, înaintea plecării sale către Osaka, unde are loc summit-ul G20, că nu doreşte să le comunice jurnaliştilor acreditaţi la Casa Albă subiectele pe care le va aborda în cadrul discuţiilor cu omologul său rus, Vladimir Putin, potrivit CNN.

Taguri:
ştiri,
mediafax,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici