HOROSCOP 30 aprilie. Mercur schimbă semnul. Zodiile află veşti-surpriză şi comunică mai uşor

Mercur poposeşte azi în Gemeni, semnul domiciliului său diurn, pe care îl tranzitează în sens direct până în 10 mai, când începe să retrogradeze. Zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti) comunică mai uşor şi mai eficient cu cei din jur.

10048 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 30 aprilie. Mercur schimbă semnul. Zodiile află veşti-surpriză şi comunică mai uşor

HOROSCOP 30 aprilie - Berbec

Mercur intră azi în Gemeni, ceea ce înseamnă că, în perioada următoare, abilităţile tale de socializare şi comunicare sunt mult potenţate. Ştii să vorbeşti pe limba oricărui interlocutor şi îţi dai seama când trebuie să spui ceva şi când ar fi cel mai bine să asculţi. Aşadar, şansele sunt mari de a obţine tot ceea ce îţi doreşti de pe urma acelor şedinţe, interviuri sau negocieri la care vei participa în săptămânile care vor urma.

HOROSCOP 30 aprilie - Taur 

Mercur poposeşte astăzi în casa banilor din horoscopul tău general, indiciu cum că, în următoarele săptămâni, vei afla ponturi sau veşti în legătură cu unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor prin intermediul investiţiilor. S-ar putea ca nu toate să merite atenţia ta, dar este clar faptul că ai de unde alege şi că ţi-ai format o reţea socială şi profesională cu care vei ajunge extrem de departe în viitor.

HOROSCOP 30 aprilie - Gemeni

Mercur ajunge azi în semnul naşterii tale, ceea ce transformă această perioadă într-una foarte favorabilă pentru tine pe toate planurile. Ai încredere în forţele proprii, ai o dispoziţie generală bună şi dispui de mult şarm, fapt care te ajută să consolidezi relaţii deja formate în plan profesional sau personal, dar şi să începi altele noi pe fundaţii sănătoase. Eşti într-o formă bună, iar acest lucru îi atrge pe ceilalţi în direcţia ta ca un magnet.

HOROSCOP 30 aprilie - Rac 

Mercur progresează în Gemeni, ceea ce înseamnă că s-ar putea să te gândeşti la tot felul de lucruri care au legătură cu trecutul în următoarea perioadă. Pe de-o parte, acesta este un lucru bun, în sensul în care ai prilejul de a face pace cu unele gânduri sau persoane care nu îţi dădeau pace, dar în acelaşi timp, există riscul să cheltuieşti prea mult timp şi energie pe capitole de viaţă care ar trebui încheiate.

HOROSCOP 30 aprilie - Leu

Mercur se mută în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale, semn că, în următoarele săptămâni, faci progrese reale în ceea ce priveşte proiectele tale. Multe din acestea s-ar putea să se datoreze într-o mare măsură unor binefăcători sau prietenilor, care te-au inspirat să îţi urmezi visurile, care te-au ajutat material sau ţi-au oferit sfaturile potrivite la momentul potrivit. Ţi se confirmă că ai investit în relaţiile potrivite, care au început să dea roade.

HOROSCOP 30 aprilie - Fecioară 

Mercur poposeşte în Gemeni astăzi, iar pentru tine, aduce veşti bune pe plan profesional. Vei constata în săptămânile următoare că reuşeşti să comunici mai eficient cu superiorii, iar mai mult decât atât, s-ar putea să pui bazele unor relaţii cu persoane influente din domeniul tău de activitate. Toate aceste lucruri te ajută să ieşi în evidenţă pe plan profesional, dar şi să accesezi mai multe oportunităţi care arată tuturor că poţi mai mult decât credeau.

HOROSCOP 30 aprilie - Balanţă

Mercur intră azi în casa filozofiei de viaţă, a călătoriilor, studiilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. În perioada următoare, este favorabil să susţii examene, să pleci în călătorii la distanţe mai mici sau mai mari de casă, dar şi să te ocupi de chestiuni birocratice complexe. Aceste experienţe te ajută să tragi învăţăminte care îţi vor fi de folos să abordezi mai bine şi alte situaţii de viaţă din viitorul mai apropiat sau îndepărtat.

HOROSCOP 30 aprilie - Scorpion

Mercur ajunge azi în Gemeni, ceea ce, în cazul tău, înseamnă că vei comunica mai bine cu partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care lucrezi, mai ales atunci când este vorba de bani sau de chestiuni care necesită investiţii de ambele părţi. În acelaşi timp, îţi va fi destul de uşor să păstrezi un echilibru în raportul de forţe, să luaţi îmrepună, de comun acord, deciziile care vă afectează în egală măsură pe toţi.

HOROSCOP 30 aprilie - Săgetător

Mercur începe azi să tranziteze casa parteneriatelor din horoscopul tău general, ceea ce te ajută să interacţionezi eficient cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care desfăşori activităţi profesionale. Reuşeşti să treci cu uşurinţă peste diferenţele de mentalitate şi/ sau de viziune între voi, ceea ce face ca unele discuţii de altfel complicate să se simplifice destul de mult. Ştii cu exactitate când ar fi cazul să laşi de la tine anumite lucruri.

HOROSCOP 30 aprilie - Capricorn

Mercur progresează astăzi în Gemeni, motiv pentru care s-ar putea să îţi fie mai uşor să comunici cu colegii de muncă. De asemenea, jonglezi cu succes mai multe activităţi, ceea ce înseamnă că te ţii atât de obiectivele impuse pe plan profesional, cât şi de obiceiurile pe care ţi l-ai setat recent în materie de sănătate. Uneori s-ar putea să ai impresia că nu ai obosit, deşi faci multe lucruri, dar nu uita de odihnă.

HOROSCOP 30 aprilie - Vărsător

Mercur ajunge azi în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, iar pe durata acestui tranzit, nu vei duce lipsă de conversaţii cu substanţă în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau copii. Vă simţiţi în largul vostru să discutaţi despre tot felul de lucruri, iar acest lucru se vede mai ales din uşurinţa cu care abordaţi chiar şi subiectele mai cmplicate, care, în alte situaţii, ar fi putut conduce la conflicte aprinse.

HOROSCOP 30 aprilie - Peşti

Mercur intră astăzi în casa familiei din astrograma ta generală, ceea ce înseamnă că reuşeşti să comunici mai bine cu cei dragi, în ciuda diferenţelor de personalitate şi/ sau de viziune care există între voi. Ştii că este mai bine să laşi de la tine în anumite circumstanţe, că nu vei reuşi să schimbi anumite credinţe sau mentalităţi şi că ar fi mai bine să construieşti pe baza acelor crezuri şi perspective avute în comun.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici