Deţinut evadat din Penitenciarul Ploieşti

Un deţinut condamnat la un an de închisoare pentru conducerea unui autoturism fără a avea permis a evadat, marţi după amiază, din Penitenciarul Ploieşti.

1 afișare
Imaginea articolului Deţinut evadat din Penitenciarul Ploieşti

Deţinut evadat din Penitenciarul Ploieşti

Potrivit directorului penitenciarului Ploieşti, Eduard Stasie, deţinutul, în vârstă de 26 de ani, din Bucureşti, fusese condamnat la un an de detenţie pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere şi era încarcerat de 40 de zile, în regim deschis, adică având posibilitatea să se plimbe prin curtea penitenciarului fără a sta închis într-o cameră, întrucât fapta pe care a comis-o nu este una foarte gravă.

Sursa citată a precizat că deţinutul a evadat, cel mai probabil, în jurul orei 16.30, întrucât la apelul făcut la ora 16.00 el a fost prezent, iar la cel de la 16.45 nu a fost de găsit. Întrebat care ar putea fi metoda prin care deţinutul a evadat, directorul penitenciarului Ploieşti a răspuns: "Cred că a escaladat gardul".

Eduard Stasie a precizat că în cauză au fost alertate instituţii, precum Poliţia şi Jandarmeria, iar deţinutul a fost dat în consemn la frontiere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici