PSD, de acord cu decizia CCR privind starea de alertă. „Decizia CCR este corectă. Dacă va exista un vid legislativ în weekend va fi vina PNL”

  • PSD este de acord cu decizia CCR privind starea de alertă
  • Liviu Pop: Drepturile şi libertăţile le poate restrânge doar Parlamentul
  • Liviu Pop, senator PSD: Dacă va exista un vid legislativ, principalul vinovat e PNL
790 afișări
Imaginea articolului PSD, de acord cu decizia CCR privind starea de alertă. „Decizia CCR este corectă. Dacă va exista un vid legislativ în weekend va fi vina PNL”

PSD, de acord cu decizia CCR privind starea de alertă. „Decizia CCR este corectă. Dacă va exista un vid legislativ în weekend va fi vina PNL”

Social-democraţii consideră că decizia CCR privind constituţionalitatea legii stării de alertă este corectă. Senatorul PSD Liviu Pop spune că dacă va exista un vid legislativ în acest weekend, fără restricţii de deplasare, vinovaţi în totalitate sunt liberalii şi preşedintele Iohannis.

Liviu Pop: Orice decizie a Curţii din punct de vedere constituţional este corectă. Acum că mulţumeşte sau nemulţumeşte anumite persoane sau anumite insitutţii este altă discuţie. Deciziile Curţii Constituţionale trebuie respectate. Nu se pot restrânge drepturile şi libertăţile cetăţenilor de câtre oricine şi oricând, Lucrul acesta trebuie făcut de Parlament astfel încât să fie respectată libertatea şi drepturile fiecărui cetăţean.

Senatorul mai spune că orice eventuală întrerupere a restricţiilor în acest weekend se datorează în totalitate PNL şi preşedintelui Iohannis.

Liviu Pop: Dacă va exista un vid legislativ, principalul vinovat este PNL şi în speţă preşedintele premier Klaus Werner Iohannis.

Curtea Constituţională a decis că Ordonanţa de Urgenţă din 2004 care reglementează starea de alertă în România este constituţională, atâta timp cât se respectă drepturile şi libertăţile cetăţeneşti. Curtea s-a pronunţat în urma sesizării făcute de Avocatul Poporului.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici