Un student de la Academia de Poliţie, prins cu droguri pe litoral

Un student al Academiei de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza", repartizat să facă practică în judeţul Constanţa, a fost prins cu droguri, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce consumase substanţe stupefiante.

17 afișări
Imaginea articolului Un student de la Academia de Poliţie, prins cu droguri pe litoral

Un student de la Academia de Poliţie, prins cu droguri pe litoral

Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române, Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate a organizat o acţiune de prevenire şi combatere a traficului şi consumului de droguri în perioada sezonului estival pe litoralul românesc. În apropierea unui hotel din staţiunea Mamaia au fost identificaţi trei tineri cu un comportament specific consumatorilor de droguri.

Poliţiştii antidrog i-au legitimat şi percheziţionat pe cei în cauză, stabilind că aceştia sunt Eduard Marius P, de 21 ani, din Bucureşti, student la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”, repartizat să efectueze stagiul de practică la I.P.J. Constanţa, Ranko Cristian C, de 18 ani, din Bucureşti, fără ocupaţie şi Raluca Alina C, de 19 ani, din Focşani, judeţul Vrancea, studentă.

Asupra studentului la Academia de Poliţie a fost găsit un gram de cocaină.

Continuând cercetările, poliţiştii antidrog s-au deplasat la un hotel din staţiunea Mamaia, unde, în bagajele lui Eduard, au fost găsite două pliculeţe de plastic conţinând aproximativ 1,5 gr. cannabis pregătit pentru consum.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici