HaHaHa Production lansează Flow Music School, prima şcoală de muzică din România creată după programa London Music School

Cu peste 2000 de cântece create şi un hub creativ impresionant, HaHaHa Production face echipă cu mentorii Flow Music School pentru a transforma în succes talentul copiilor şi tinerilor care pot schimba industria muzicală de mâine.

248 afișări
Imaginea articolului HaHaHa Production lansează Flow Music School, prima şcoală de muzică din România creată după programa London Music School

HaHaHa Production, unul dintre cele mai influente label-uri independente din România şi, totodată, un brand important pe piaţa muzicală internaţională, fondat în 2008, de către artistul, compozitorul şi producătorul muzical Smiley, lansează Flow Music School, prima şcoală intensivă de muzică din România, cu un nou model de artist coaching, creată după programa prestigioasei London Music School.

Flow Music School dă startul înscrierilor la cursuri de canto, chitară, pian şi street-dance, în parteneriat cu experţii în educaţie de la GlobalEdu (Instituţiile de Învăţământ Lumina), cu obiectivul de a descoperi şi antrena muzical şi creativ noile talente muzicale din România, alături de profesori cu peste 25 de ani de activitate şi performanţe în domeniilor lor.   

Cu peste 2000 de cântece create şi un hub creativ impresionant, HaHaHa Production face echipă cu mentorii Flow Music School pentru a transforma în succes talentul copiilor şi tinerilor care pot schimba industria muzicală de mâine. Grupele de studiu pentru care se creează curriculă specială sunt 5-7 ani, 8-10 ani, 11-13 ani şi 14-18 ani.

„Drumul meu în muzică a fost aproape pe întuneric. A început de la o chitară primită în clasa a IV-a de la tatăl meu, de la muzica pe care o ascultam non-stop şi de la pasiunea de a cânta, care mă urmărea la fiecare pas. Nimeni nu mi-a spus cum se face, cu cine să vorbesc, de la cine să învăţ, unde să caut ajutor ca să fac următorii paşi în muzică. Am avut norocul să găsesc în drumul meu oamenii potriviţi, locuri potrivite, momente oportune şi şanse, multe şanse pe care alţii nu le au sau pe care şi eu, dacă le ratam, nu ajungeam aici. A fost un drum luminat de sus, însă irepetabil pentru copiii din ziua de azi. Mereu mi-am spus că nu este normal să fie aşa, că tinerii şi copiii trebuie să aibă drumuri clare şi uşor de parcurs pentru a-şi exprima şi amplifica talentele. Am visat să creez studiourile HaHaHa Production, ca să deschid uşa tinerilor să vadă şi să experimenteze cum se face muzica, care este parcursul unei piese de la o idee, la o lansare şi apoi la un succes. Practic studiourile reprezintă locul pentru iniţiaţi, însă primul pas în a ajuta copiii şi tinerii talentaţi din România este să le oferim şansa să înveţe să facă şi să iubească muzica, înainte de a ajunge să o înregistreze. Aşa s-a născut ideea Flow Music School care sper să-şi găsească sensul în desenul internaţional al industriei muzicale de mâine din România”, explică Smiley iniţiativa HaHaHa Production de a crea o şcoală de muzică.

Viitorii elevi ai Flow Music School se pot înscrie online pe flowmusic.ro pentru a accesa cursurile de minim 8 saptamâni, cu posibilitatea de a participa la workshop-uri exclusive cu artişti, muzicieni, producători, songwriteri HaHaHa Production şi de a face practică în studiourile HaHaHa Production unde scriu, compun, produc şi înregistrează unii dintre cei mai importanţi artişti din România.

Toate detaliile despre cursuri se pot găsi pe canalele Flow Music şi GlobalEdu (Instituţiile de Învăţământ Lumina ), partenerul educaţional, care va pune la dispoziţia cursanţilor locaţiile şi baza sa didactică de excelenţă. GlobalEdu este o campanie care oferă consultanţă şi servicii de educaţie la nivel de performanţă, fiind implicată în activităţi legate de consiliere pentru admiterea în universităţi de prestigiu, organizarea de cursuri de pregătire pentru examenele de bacalaureat şi evaluare naţională.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici