România este o destinaţie turistică apreciată pentru tratamentele de înfrumuseţare. Străinii se bucură de tehnologie avansată dar la preţuri mai mici faţă de vestul Europei

  • În Franţa, tratamentele faciale şi corporale costă peste 500 de euro fiecare
  • La noi, preţurile sunt la jumătate, cu aceeaşi tehnologie
  • Europencele preferă să îşi petreacă vacanţele la noi pentru tratamentele de înfrumuseţare
501 afișări
Imaginea articolului România este o destinaţie turistică apreciată pentru tratamentele de înfrumuseţare. Străinii se bucură de tehnologie avansată dar la preţuri mai mici faţă de vestul Europei

Sursa foto: profimedia

România nu este vizitată doar pentru frumuseţile plaiurilor, dar şi pentru cele ale ştiinţei. Străinii din Europa nu bat doar la uşa clinicilor estetice, ci şi la cea a saloanelor de cosmetică. Este şi cazul lui Fatim, franţuzoaica care a dat Paris pe Bucureşti. De o lună se află la noi în ţară şi aproape zilnic este în salonul Silviei.

În vacanţă, s-a lăsat răsfăţată. Face tratamente corporale pentru dispariţia celulitei şi faciale, pentru a-şi sterge anii de pe faţă. Pentru ea, preţurile din România sunt un chilipir.

Fatim, clientă: Mă simt relaxată, foarte bine. Îmi simt pielea proaspătă şi curată. În ţara mea, este foarte scump. În Franţa, costă aproape 500 de euro 6 şedinţe de masaj pentru celulită şi Micropeeling-ul poate începe de la 500 de euro şi chiar mai mult. Pentru mine, este de înţeles de ce fac asta aici. Am auzit o mulţime de francezi, care vin în Europa de Est şi în România să facă asemenea tratamente.

Silvia Stama, trainer beauty: Tratamentele pe care i le-am aplicat doamnei costă între 390 de lei la 510 lei. Pe zona de corporal, sedinţele ajung la 600 de lei, 3 zone de Criolipoliză, 600 de lei, Vacuum, 600 de lei, Cavitaţia. 1.800 de lei, plus 300 de lei Electrostimulare. Deci 2.100 de lei. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici