Actor din "Minţi criminale", arestat pentru conducerea automobilului sub influenţa alcoolului

Actorul Thomas Gibson, în vârstă de 50 de ani, a fost arestat duminică dimineaţă la Los Angeles, fiind acuzat de conducerea automobilului sub influenţa alcoolului.

361 afișări
Imaginea articolului Actor din "Minţi criminale", arestat pentru conducerea automobilului sub influenţa alcoolului

Thomas Gibson (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Thomas Gibson, cunoscut pentru rolurile sale din seriale de succes precum "Minţi criminale/ Criminal Minds" şi "Dharma şi Greg/ Dharma & Greg", îşi conducea maşina prin Los Angeles, în noaptea de sâmbătă spre duminică, şi a încercat să ajungă într-o zonă a oraşului în care circulaţia era restricţionată din cauza unui maraton, informează site-ul TMZ, citat de The Huffington Post.

Potrivit unor surse, actorul a întrerupt cursa mai multor alergători. Maratonul a început sâmbătă, la ora 21.00, însă, la ora la care s-a produs incidentul generat de Gibson, artera pe care se desfăşura competiţia era încă blocată pentru automobile.

Conform informaţiilor furnizate de TMZ, actorul a fost oprit de către forţele de ordine care l-au îndrumat într-o altă direcţie, însă acesta şi-a continuat drumul. El a fost oprit din nou de poliţie şi luat în custodie, fiind acuzat de conducere sub influenţa alcoolului.

În prezent, Thomas Gibson se află după gratii, cauţiunea pentru eliberarea sa fiind stabilită la suma de 15.000 de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici