Actorul american Stephen Lee a murit, la vârsta de 58 de ani

Actorul american Stephen Lee, care a apărut şi în serialul TV de succes "Seinfeld", a murit la vârsta de 58 de ani, în urma unui atac de cord, potrivit contactmusic.com.

745 afișări
Imaginea articolului Actorul american Stephen Lee a murit, la vârsta de 58 de ani

Actorul american Stephen Lee a murit, la vârsta de 58 de ani

Lee a murit pe 14 august, potrivit sursei citate.

Actorul, născut în Englewood, New Jersey, în 1955, a apărut în filme precum "La Bamba", din 1987, "RoboCop 2", din 1990, şi "Burlesque", din 2010, dar a devenit faimos după apariţia într-un episod din 1997 al sitcomului "Seinfeld", unde a jucat rolul unui muncitor băgăcios chemat să monteze mobilierul de bucătărie în apartamentul lui Jerry Seinfeld. A mai jucat în serialul TV poliţist "Nash Bridges" şi a interpretat rolul lui Tom Arnold din seria "Roseanne and Tom: Behind the Scenes".

Actorul american a debutat în 1981, într-un episod din "Hart to Hart", şi a mai apărut în producţii precum " Hill Street Blues", "Family Ties", "Roseanne", "Capcana Timpului" şi "Star Trek: Generaţia următoare".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici