Amy Winehouse îşi va cumpăra o casă de vacanţă în Caraibe

Cântăreaţa britanică Amy Winehouse s-a întors pe insula St. Lucia din Caraibe, unde, la începutul anului, a petrecut o vacanţă prelungită, pentru a cumpăra reşedinţa Firefly Villa, informează femalefirst.co.uk.

15 afișări
Imaginea articolului Amy Winehouse îşi va cumpăra o casă de vacanţă în Caraibe

Amy Winehouse îşi va cumpăra o reşedinţă de vacanţă în Caraibe

Această reşedinţă privată, amplasată pe un teren de un hectar, a fost scoasă recent la vânzare, iar cântăreaţa britanică a luat imediat avionul spre mica insulă din Caraibe.

O sursă din presa britanică susţine faptul că Amy Winehouse doreşte să se întoarcă din nou pe această insulă idilică pentru a încerca să se distanţeze de influenţele negative ale vieţii sale din Londra şi să se concentreze mai mult asupra viitorului ei material discografic.

"Amy îşi doreşte cu disperare să scape de aici, pentru a putea să compună în linişte", a declarat aceeaşi sursă.

Potrivit apropiaţilor celebrei cântăreţe britanice, reşedinţa din Insula St. Lucia dispune de o frumoasă vedere spre ocean, are piscină, un pavilion în grădină şi chiar o casă de oaspeţi, separată de clădirea principală. Totodată, cântăreaţa se va putea baza pe serviciile unui personal prezent 24 de ore din 24 pentru a se asigura ca noua casă să nu devină la fel de murdară şi de dezordonată ca fosta locuinţă din Londra a artistei.


 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici