Angelina Jolie, într-un nou film de spionaj inspirat din viaţa reală

Actriţa americană Angelina Jolie va juca rolul unei angajate reale a serviciilor secrete americane, Kathi Lynn Austin, într-un film care va fi produs de studiourile Paramount, informează variety.com.

27 afișări
Imaginea articolului Angelina Jolie, într-un nou film de spionaj inspirat din viaţa reală

Angelina Jolie, într-un nou film de spionaj inspirat din viaţa reală

Potrivit sursei citate, Studiourile Paramount Pictures au achiziţionat drepturile de adaptare a vieţii lui Kathi Lynn Austin, angajată a serviciilor secrete cunoscută pentru acţiunile sale împotriva traficului de arme şi terorismului.

Austin, care cel mai recent a lucrat pentru Consiliul de securitate al ONU, a avut multe misiuni de teren în Africa, Europa, Asia de Sud-Est şi America Centrală.

Filmul se va baza pe o poveste fictivă despre Victor Bout, un rus considerat unul dintre cei mai prolifici traficanţi de arme din lume, şi va semăna din punct de vedere al atmosferei cu seria aventurilor lui "Jason Bourne".

Filmul va fi produs de Geyer Kosinski de la Media Talent Group.

În prezent, Jolie, care şi-a lansat în urmă cu câteva săptămâni producţia "Beowulf", filmează pentru "Changeling", un lungmetraj regizat de Clint Eastwood. Acţiunea filmului are loc în Los Angeles, în anii '20. Jolie joacă rolul unei femei al cărei fiu este răpit şi apoi recuperat. Totuşi, femeia bănuieşte că acest copil recuperat nu este fiul ei şi pentru a afla adevărul trebuie să înfrunte corupţia existentă între poliţiştii din Los Angeles. În film mai joacă John Malkovich, Colm Feore şi Jeffrey Donovan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici