Barack Obama, invitat pentru a patra oară la "The Tonight Show" cu Jay Leno

Preşedintele american Barack Obama va apărea, săptămâna viitoare, pentru a patra oară în calitate de invitat special al emisiunii "The Tonight Show", realizată şi prezentată de Jay Leno.

183 afișări
Imaginea articolului Barack Obama, invitat pentru a patra oară la "The Tonight Show" cu Jay Leno

Barack Obama, invitat pentru a patra oară la "The Tonight Show" cu Jay Leno (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Dan Pfeiffer, directorul departamentului de comunicare de la Casa Albă, a anunţat într-un mesaj postat pe Twitter că preşedintele Obama va apărea în ediţia de marţi a acestei emisiuni, informează accesshollywood.com.

Barack Obama se va deplasa pe coasta de vest a Statelor Unite săptămâna viitoare pentru a participa la o serie de acţiuni organizate cu scopul de a strânge fonduri pentru viitoarea campanie prezidenţială şi pentru a încerca să îşi crească cota de popularitate în rândul americanilor.

Astfel, va fi pentru a patra oară când Barack Obama va apărea în emisiunea lui Jay Leno. Obama a apărut de două ori în emisiunea "The Tonight Show", pe când era candidat la preşedinţia americană. Ultima lui apariţie în această emisiune datează din martie 2009, la puţin timp după ce a fost ales preşedintele Statelor Unite.

Reprezentanţii postului NBC, care difuzează emisiunea prezentată de Jay Leno, au declarat în martie 2009 că Barack Obama a fost primul preşedinte american în exerciţiu care a acceptat să participe la emisiunea "The Tonight Show".

Jay Leno a fost gazda "Tonight Show" timp de 17 ani, transformând emisiunea în show-ul nocturn cu cea mai mare audienţă. Leno i-a predat ştafeta lui Conan O'Brien în iunie 2009, moment după care audienţa emisiunii s-a prăbuşit, însă a revenit în acest show TV în martie 2010, după câteva luni de dispute pe teme contractuale între O'Brian şi conducerea postului NBC.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici