Cântăreţul spaniol David Bisbal concertează la Bucureşti (Video)

Cântăreţul spaniol David Bisbal, cunoscut publicului pentru piese precum "Corazón Latino" şi "Bulería", va susţine un concert la Sala Palatului din Bucureşti, pe 11 decembrie, anunţă organizatorii evenimentului, Asociaţia Culturală Dracula.

452 afișări
Imaginea articolului Cântăreţul spaniol David Bisbal concertează la Bucureşti (Video)

Cântăreţul spaniol David Bisbal concertează la Bucureşti

Muzician profesionist încă de la vârsta de 18 ani, David Bisbal s-a făcut remarcat prin câştigarea uneia dintre primele serii ale emisiunii concurs "Operacion Triunfo", echivalentul în Spania al emisiunii "American Idol".

Posesor al unui premiu Latin Grammy pentru "Cel mai bun tânăr artist", în anul 2003, artistul spaniol a vândut până în prezent 4 milioane de albume, câştigând 30 de Discuri de platină şi zece de aur.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici