Cascadorul Viorel Ivănică a murit

Cascadorul Viorel Ivănică a murit, din cauza unei ciroze, la sfârşitul săptămânii trecute, la Braşov, la vârsta de 63 de ani, potrivit unui comunicat al Sindicatului ARTIS.

70 afișări

Viorel Ivănică a fost unul dintre primii cascadori din România. Preşedintele Sindicatului ARTIS, Cristian Prisecaru, a declarat pentru MEDIAFAX că actorul a fost găsit mort în apartamentul său de către un grup de colegi care, îngrijoraţi, au anunţat Serviciul de Urgenţe. Actorul locuia singur, după ce soţia sa a murit, în urmă cu 10 ani.

Viorel Ivănică a jucat în aproape 20 de producţii, printre care şi "Revanşa", de Sergiu Nicolaescu (1978). Ultimul său rol a fost în pelicula "The Elite" (2001), pentru care a filmat la Buftea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici