Catrinel Menghia, pe coperta Sports Illustrated Swimwear 2009

Top modelul internaţional Catrinel Menghia, o fostă atletă originară din Iaşi, a pozat pentru coperta ediţiei sud-africane a revistei Sports Illustrated Swimwear 2009, ce a fost lansată pe 19 octombrie.

170 afișări
Imaginea articolului Catrinel Menghia, pe coperta Sports Illustrated Swimwear 2009

Catrinel Menghia, pe coperta Sports Illustrated Swimwear 2009

În timpul unei petreceri exclusiviste ce a avut loc la sediul revistei Sports Illustrated Swimwear din Cape Town (Africa de Sud), pe 15 octombrie, Catrinel Menghia, în vârstă de 24 de ani, a fost prezentată oficial drept vedeta de pe coperta ediţiei din 2009 a renumitei publicaţii.

Şedinţele foto pentru ediţia sud-africană au avut loc în câteva zone exotice de pe plajele din Zanzibar.

Catrinel Menghia a fost descoperită la vârsta de 16 ani, pe când ieşea din incinta stadionului din Iaşi, după o sesiune de antrenament la proba de săritură în înălţime. De atunci, ea a devenit un model internaţional de succes şi a prezentat diverse creaţii vestimentare pentru mari case de modă, precum Giorgio Armani. Ea a fost imaginea Peroni şi a apărut în paginile multor reviste de modă celebre.

Catrinel Menghia a mai apărut în Calendarul Sports Illustrated 2007 şi în Sports Illustrated Swimsuit Edition 2006. Menghia, care a fost, pentru o perioadă, imaginea Emporio Armani, a mai pozat pentru reviste precum FHM şi Maxim.

Sports Illustrated este o revistă americană de sport, deţinută de conglomeratul media Time Warner. Revista a fost înfiinţată în august 1954, de Henry Luce, şi are un tiraj anual de peste trei milioane de exemplare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici