Christopher Lambert şi Adrian Paul, la 20 de ani de la rolurile din "Nemuritorul/Highlander" - FOTO, VIDEO

Actorul american de origine franceză Christopher Lambert, care şi-a câştigat notorietatea graţie rolului din filmul "Nemuritorul/Highlander", va împlini la sfârşitul lunii martie 56 de ani.

6743 afișări
Imaginea articolului Christopher Lambert şi Adrian Paul, la 20 de ani de la rolurile din "Nemuritorul/Highlander" - FOTO, VIDEO

Christopher Lambert, în rolul din "Nemuritorul"

Lambert, căsătorit din 2012 cu Sophie Marceau, a fost recent preşedintele juriului Festivalului Filmului SF, de la Gerardmer (Franţa).

Christopher Lambert şi-a început cariera în 1979, el jucând mai întâi în producţii franceze. În 1984, el joacă rolul lui Tarzan în "Greystoke: The Legend of Tarzan, Lord of the Apes".

După ce în 1985 primeşte un premiu Cesar pentru prestaţia sa în filmul "Subway", regizat de Luc Besson, Lambert este distribuit în rolul care i-a adus recunoaşterea pe plan internaţional, cel al lui Connor MacLeod din "Nemuritorul/Highlander" (1986).

Ca urmare a succesului înregistrat, Lambert a jucat şi în partea a doua a filmului (1991) şi a apărut în serialul TV inspirat de film "Highlander: The Series", care îl avea însă ca protagonist pe Duncan MacLeod, jucat de actorul Adrian Paul.

Actorul american de origine franceză are o filmografie bogată, cu peste 66 de filme sau seriale. Anul 2012 a fost unul plin pentru Lambert, care a apărut în filmul de succes "Ghost Rider: Spirit of Vengeance", alături de Nicholas Cage, "Dark Star Hollow", şi "The Foreigner".

Christopher Lambert a fost căsătorit cu Diane Lane din octombrie 1988 până în 1994. Cei doi au o fiică, Eleanor Jasmine. În 1999, s-a căsătorit cu Jaiymse Haft, cei doi despărţindu-se ulterior.

Începând din 2007, Lambert a început o relaţie cu actriţa franceză Sophie Marceau, cu care s-a căsătorit în 2012. 

La rândul său, actorul britanic Adrian Paul şi-a câştigat renumele tot datorită rolului lui Duncan MacLeod din seria TV "Nemuritorul".

Actorul care va împlini 54 de ani în luna mai a jucat în numeroase alte filme după "Nemuritorul", iar în 2013 va putea fi văzut în câteva producţii cinematografice şi de televiziune.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici