- Home
- Life-Inedit
- (07.09.2020, 02:24)
- Roxana Ionescu
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Cum se bea corect whisky. Nu există băutură proastă ci doar starea de spirit nepotrivită
- Whisky-ul nu se consumă cu niciun alt lichid
- Nu există whisky nepotrivit, ci stare de spirit care să nu coincidă cu băutura
- George spune că a fost mereu profitabil să se investească în whisky
6433 afișări
Cum se bea corect whisky. Nu există băutură proastă ci doar starea de spirit nepotrivită
Dacă ai o zi dificilă, whisky-ul intens, afumat sau cel picant este cea mai bună soluţie care îţi poate schimba gândurile în unele pozitive.
Am aflat astăzi de la George Stan, iniţiatorul clubului pasionaţilor de whisky, că nu există băutură nepotrivită ci stare de spirit care nu concordă cu ceea ce ai ales să consumi.
„Nu pun preţ pe număr şi pe cantitate ci mai mult pe calitate. Am sticle de colecţie îndeosebi”, explică George Stan.
Membrii clubului nu îşi doresc să promoveze un anumit brand ci să educe gustul consumatorului.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Prințul Harry se va întoarce în Marea Britanie luna viitoare. Care este motivul vizitei ducelui de Sussex
-
Delegaţie Hamas, aşteptată luni la Cairo pentru discuţii privind încetarea focului în Gaza
-
Biden a discutat duminică cu Netanyahu
-
Prinţul Paul al României prins în Malta. Proceduri de extrădare în curs
„Mereu a fost profitabil să se investească în whisky pentru că este un element de lux”, spune George Stan, fondatorul clubului pasionaţilor de whisky.
Whisky-ul este o băutură ce se alege după gradul de cunoaştere. Cu cât are mai multe arome şi cu cât acestea sunt mai intense, cu atât vor fi mai greu de acceptat de către degustătorul amator.
Whisky-ul nu se amestecă niciodată cu suc sau orice alt lichid.
Se poate consuma cu un cub de gheaţă care îi scade intensitatea aromelor şi alcoolemia.
Dacă vrem să şi mâncam atunci când consumăm whisky, este indicat să alegem o mâncare cu aceeaşi cantitate de ulei.
Friptura de vită este una din cele mai bune alegeri.
Diferenţa dintre un cunoscător şi un necunoscător, este la dezvoltarea boltei palatine. La orice degustare eşti învăţat să distingi aromele din acel produs, creierul salvează aromele respective ca în timp să le descopere mai uşor.
„Poţi să găseşti foarte multe etichete din anii cincizeci, şaizeci, care la început să se fi vândut cu treizeci sau patruzeci euro şi acum să valoreze câteva sute sau mii de euro, sau chiar mai mult. Chiar cel mai scump whisky vândut din lume a fost de peste 1.000.000 euro în Dubai”, arată specialistul.
Citește pe alephnews.ro: Are Europa nevoie de arme nucleare? Macron e gata „să deschidă o dezbatere” privind apărarea solului european
Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!
Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Revoluţia Inteligenţei Artificiale a început: Pregătiţi-vă să vă salutaţi noii colegi de muncă roboţi. Nimic nu va mai fi la fel pe piaţa muncii
Lanţul românesc de restaurante ce se luptă cu giganţii KFC şi McDonald’s a facut 48 de milioane de euro anul trecut şi vrea să se extindă cu până la 50 de noi locaţii, inclusiv la nivel international
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
CANCAN.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe