David Arquette este dependent de sex

Actriţa Courtney Cox spune că una dintre marile probleme ale mariajului său cu actorul David Arquette, care a condus la despărţirea lor, a fost faptul că acesta este obsedat de sex, informează contactmusic.com.

66 afișări
Imaginea articolului David Arquette este dependent de sex

David Arquette este dependent de sex (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa spune că soţul ei este dependent de sex şi din acest motiv a luat decizia, în octombrie anul trecut, să se despartă de acesta după 11 ani de căsnicie.

Courtney a făcut această mărturisire în timpul unui interviu comun cu David Arquette la show-ul lui Howard Stern de pe postul de radio Sirius XM radio show.

În timpul interviului, actorul i-a spus viitoarei foste soţii că a terminat-o cu această căsătorie: "Cred că ai terminat-o cu căsnicia, iubito. Trebuie doar să-ţi dai seama de asta şi să ne gândim la următorii paşi".

Arquette şi Courtney Cox, în vârstă de 46 de ani, au anunţat, în luna octombrie a anului trecut, că, deşi se iubesc în continuare foarte mult, au luat decizia de a se despărţi, după un mariaj de 11 ani. Courtney Cox şi David Arquette s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei "Scream", în 1995. După trei ani, ei şi-au anunţat logodna şi s-au căsătorit pe 12 iunie 1999. După aproape cinci ani de la nuntă, pe 13 iunie 2004, s-a născut fiica lor, Coco Riley Arquette, a cărei naşă este Jennifer Aniston, alături de care Courtney Cox a jucat în serialul de televiziune "Prietenii tăi/ Friends".

În timp ce Courtney Cox a avut succes la Hollywood, graţie celor 10 ani în care serialul "Friends" a înregistrat cote ridicate de audienţă, David Arquette nu a reuşit acelaşi lucru, neputând să transforme în capital de imagine succesul comercial al filmelor din seria "Scream" în care a fost distribuit şi nici rolul său din 2001 din drama "The Grey Zone", care a fost însă apreciat de critici.

Totodată, în februarie, starul seriei horror "Scream" s-a externat din clinica Betty Ford, unde a urmat un tratament de dezalcoolizare. Actorul în vârstă de 39 de ani a declarat atunci că, de când s-a despărţit de Courtney Cox şi până când s-a internat, a consumat alcool în cantităţi mari.

Courtney Cox şi David Arquette revin vineri împreună pe marile ecrane, odată cu lansarea filmului "Scream 4", în care şi-au reluat rolurile Gale Weathers, respectiv Dwight "Dewey" Riley.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici