Dinică, Moraru, Condurache şi Dembinski vor juca în "Aniela"

Actorii Dana Dembinski, Dan Condurache, Gheorghe Dinică şi Marin Moraru fac parte din distribuţia primului serial de epocă din România, "Aniela", o producţie Promance, care va fi difuzată din toamnă, Acasă.

173 afișări
Imaginea articolului Dinică, Moraru, Condurache şi Dembinski vor juca în "Aniela"

Dinică, Moraru, Condurache şi Dembinski vor juca în "Aniela" (Imagine: ProTv)

Gheorghe Dinică: "Pregătim o mare lovitură de televiziune!"

Pentru Gheorghe Dinică, colaborarea cu Promance continuă cu un nou rol important în "Aniela". De această dată, actorul îl lasă în urmă pe bulibaşa Aurică şi îmbracă haine de general.

"Eu voi fi Grigorie Vulturesco, un general în rezervă şi erou al României de la începutul secolului XX. Personajul meu e altceva decât ce am jucat până acum în «Inimă de ţigan» şi apoi în «Regina». Este un rol greu, dar şi frumos în egală măsură. Pregătim o mare lovitură de televiziune - primul serial românesc de epocă şi facem asta pentru cei de acasă", mărturiseşte marele actor Gheorghe Dinică.

Dan Condurache: "Aniela" este o mare încercare

Dan Condurache îl va interpreta pe Iorgu Vulturesco, un om de afaceri respectabil şi putred de bogat, iar actorul este încântat de personajul său şi de complexitatea întregului proiect.

"Soţia mea a găsit fotografii cu bunicul meu în uniformă de subofiţer al armatei române, e o lume care m-a privit întrebător toată copilaria. Pe străbunic nu am reuşit să îl cunosc, ei erau exact personajele din acest viitor proiect. Poate Dumnezeu a dat ca să îmi intorc o privire mai serioasă şi mai aplicată către lumea din care provenim cu toţii, o lume poate mai parfumată, dar la fel de crudă, cum e viaţa întotdeauna. Povara e cu atât mai mare cu cât postul Acasă şi-a făcut un obicei de a gestiona succesul la public, complicitatea cu regizorii o să mă ajute să nu dezamăgesc. «Aniela» este o mare încercare. Sper să reuşim să repovestim nişte ani care sunt mai depărtaţi de noi şi ar trebui să ne mângâiem mai atent trecutul cu ocazia acestei aventuri", spune Dan Condurache.

Dana Dembinski: Pentru mine este o mare onoare

Dana Dembinski va interpreta un personaj principal, pe Eufrosina Vulturesco, mama lui Radu (Denis Ştefan) şi soţia lui Iorgu (Dan Condurache).

"Mă bucur că mi s-a dat această oportunitate să pot juca într-un serial de epocă, primul de acest fel realizat în România, alături de nume mari ale scenei româneşti. Pentru mine este o mare onoare. Cel mai greu cred că va fi să redau exact limbajul vremii şi atitudinea, total diferite de cele din vremea noastră", declară actriţa.

Marin Moraru: Este mare bucurie şi plăcere să joc în această producţie

Marin Moraru va juca rolul lui Costică, un om simplu, de calitate, tatăl Niculinei (Sabina Posea).

"Primul serial de epocă românesc, «Aniela», are un scenariu excelent, personaje bine conturate şi vorbeşte despre o epocă plină de savoare. Costumele, ambianţa, limbajul, toate aparţin unor vremuri minunate şi pentru mine este mare bucurie şi plăcere să joc în această producţie, mai ales că mă voi întâlni din nou pe platouri cu bunul meu prieten, Gheorghe Dinică", mărturiseşte Marin Moraru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici