DJ Avicii, spitalizat la Miami

DJ Avicii, un renumit muzician suedez, a fost spitalizat joi seară la Miami, cu puţin timp înainte de un concert pe care artistul trebuia să îl susţină la SLS Hotel din Miami Beach, informează dailymail.co.uk.

342 afișări
Imaginea articolului DJ Avicii, spitalizat la Miami

DJ Avicii (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit site-ului TMZ.com, DJ Avicii a fost internat joi seară, iar show-ul său a fost anulat. Totuşi, muzicianul suedez a fost între timp externat şi nu mai este cazat la SLS Hotel. Potrivit agentului de presă al muzicianului, acesta "se simte mai bine" şi "se va face bine".

Natura problemei medicale cu care s-a confruntat muzicianul nu a fost dată publicităţii.

DJ Avicii, al cărui nume real este Tim Berling, trebuia să urce pe scena Hyde Beach de lângă acel hotel din Miami Beach. Ştirea despre îmbolnăvirea lui subită a fost anunţată de DJ-ul Cassette, care a informat publicul despre spitalizarea lui DJ Avicii.

Concertul de joi seară era cel de-al doilea dintr-o serie de cinci show-uri pe care DJ Avicii urmează să le susţină în hotelul din Miami.

Potrivit presei americane, DJ Avicii este programat să cânte vineri seară, în calitate de headliner, la Ultra Music Festival din Miami.

DJ Avicii a ocupat în ultimii trei ani locul al treilea în Topul 100 al celor mai buni DJ-i din lume întocmit în fiecare an de revista DJ Magazine. Renumit pentru colaborările sale cu numeroşi cântăreţi de prim rang, DJ Avicii a primit şi două nominalizări la premiile Grammy - pentru piesa "Sunshine" cu David Guetta în 2012 şi pentru cântecul său "Levels" în 2013.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici