Florence Welch a învăţat de la Bono cum să cânte pe scenă când poartă tocuri înalte

Cântăreaţa britanică Florence Welch, solista grupului Florence and the Machine, a dezvăluit într-un interviu recent că a primit sfaturi de la Bono, solistul trupei U2, despre modul în care trebuie să cânte atunci când poartă pe scenă pantofi cu toc înalt.

253 afișări
Imaginea articolului Florence Welch a învăţat de la Bono cum să cânte pe scenă când poartă tocuri înalte

Florence Welch (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Bono, care este destul de scund, a fost bucuros să o ajute pe artista britanică, atunci când grupul acesteia a cântat la începutul acestui an în deschiderea concertelor pe care trupa irlandeză U2 le-a susţinut în Statele Unite, informează contactmusic.com. Cu această ocazie, Bono i-a explicat cântăreţei Florence Welch cum trebuie să stea în picioare pe scenă, atunci când poartă pantofi cu tocuri foarte înalte.

"Bono a fost extraordinar. Mi-a oferit sfaturi despre cum trebuie să cânt, chiar şi atunci când port pantofi cu tocuri uriaşe. Mi-a arătat cum să îmi ţin picioarele într-un loc fix şi cum să îmi folosesc braţele", a declarat Florence Welch.

Florence a mai spus că acest turneu dificil pe care l-a susţinut în Statele Unite alături de U2 a învăţat-o să renunţe la alcool atunci când se află într-o perioadă cu multe show-uri, deoarece vocea ei nu ar putea face faţă altfel: "Am încetat să mai beau când sunt în turneu. Sunt mai responsabilă faţă de corpul meu şi faţă de fanii care vin să ne vadă. Atunci când am plecat în turneu cu U2 am avut parte de o programare foarte dificilă. Aveam spectacole în fiecare zi şi nu aş fi putut să cânt dacă aş fi fost mahmură. Aşadar, am fost cuminte şi am avut grijă de mine", a adăugat artista britanică.

"Atunci când sunt la Londra sau cu prietenii în alt oraş, este destul de uşor să-ţi laşi părul în jos şi să ieşi să petreci într-un club. Dar când eram în turneu, îmi spuneam că am avut deja parte de destulă distracţie. Aceasta este cea mai bună slujbă din lume şi nu vreau stric totul", a declarat Welch.

Florence Welch este solista grupului britanic Florence and the Machine, al cărui stil combină armonios mai multe genuri muzicale, bazându-se cu precădere pe soul, indie rock şi pop. Albumul de debut, "Lungs", lansat în 2009, a fost extrem de bine primit atât de public, cât şi de criticii de specialitate, fiind desemnat "cel mai bun material discografic britanic" la gala BRIT Awards din 2010. Florence Welch a fost nominalizată la cea de-a 53-a ediţie a premiilor Grammy la categoria "cel mai bun artist debutant".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici