FOTO | Melania Trump, cu... lopata în mână, dar cu ţinută de dineu. Imaginea a ajuns virală pe internet

Prima Doamnă a SUA Melania Trump a făcut furori pe internet, după ce a ieşit „la sapă“ şi s-a fotografiat, iar apoi a postat imaginea pe Instagram.

4364 afișări
Imaginea articolului FOTO | Melania Trump, cu... lopata în mână, dar cu ţinută de dineu. Imaginea a ajuns virală pe internet

FOTO | Melania Trump, cu... lopata în mână, dar cu ţinută de dineu. Imaginea a ajuns virală pe internet

Melania Trump apare cu lopata în mână, scopul fotografiei fiind anunţarea începerii lucrărilor la noul teren de tenis de la Casa Albă.    

Totuşi, Prima Doamnă nu s-a putut abţine, fiind o femeie elegantă, şi ales o ţinută nu tocmai potrivită pentru decor. Soţia lui Donald Trump a purtat un palton bleumarin şi o pereche de pantofi stiletto lăcuiţi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Exciting to break ground on the new tennis pavilion project at the White House today. Thank you to all who will help in making this legacy piece possible for future first families to gather at and enjoy for years to come. @thenationalmall @nationalparkservice

A post shared by First Lady Melania Trump (@flotus) on

Oct 8, 2019 at 2:49pm PDT

 

 

Totodată, şi lopata pe care a folosit-o atrage atenţia imediat. Este impecabilă, aurie şi fără nicio urmă de pământ sau uzură.

Nu este pentru prima dată când Melania Trump a pozat cu sapa în mână. În urmă cu un an, a fost surprinsă pentru prima oară în această ipostază, atunci optând pentru o fustă galbenă cu flori şi pantofi stiletto.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici