George Clooney oferă cele mai frumoase cadouri de Crăciun

George Clooney şi Reese Witherspoon s-au situat pe primul loc în topul celebrităţilor cu cele mai mari probabilităţi de a oferi cadouri frumoase de Crăciun, potrivit unui expert în citirea chipurilor, informează femalefirst.com.

6 afișări
Imaginea articolului George Clooney oferă cele mai frumoase cadouri de Crăciun

George Clooney oferă cele mai frumoase cadouri de Crăciun

Erik Kanto spune că cele mai frumoase cadouri sunt cele oferite de femeile cu ochi mari şi de bărbaţii cu nasuri proeminente.

Autorul cărţii "Your Face Tells All" ("Faţa ta spune totul") explică: "Cu mult înainte ca Moşu' să apară pe scenă, vechii chinezi aflau totul despre cheltuitori prin intermediul artei citirii chipurilor. Ei puteau afla totul despre trecutul, prezentul şi viitorul, dispoziţia, creativitatea şi norocul unui om doar uitându-se la faţa lui. Acest lucru se mai practică în China şi în zilele noastre şi a atras atenţia cercurilor de psihologi din America".

"Dacă te uiţi la celebrităţile de la Hollywood", spune Kanto, "George Clooney are un nas puternic, pe o faţă echilibrată. Cel mai adesea, acest tip de persoană îşi atinge scopurile şi este foarte generoasă".

"Nasul lui Reese Witherspoon spune că acesteia îi place să ofere cadouri generoase celor apropiaţi. Are un zâmbet larg, simpatic, ce spune că are o personalitate plăcută. Dar, deşi chipul ei este dulce, poţi paria că are o personalitate puternică. Faţa ei are pomeţi proeminenţi, ceea ce înseamnă că ea este cea care ia hotărârile", mai spune Kanto.

Chipul lui Mick Jagger este interesant, cu un nas nu prea subţire. "Dacă îi eşti prieten, aşteaptă-te la cadouri drăguţe. Gura este foarte mare, deci are o inimă bună, dar are nevoie de libertate. Liniile râsului (din jurul gurii) sunt lungi, ceea ce înseamnă că va trăi mult. Liniile râsului pronunţate sunt asociate în cultura chineză cu o sexualitate puternică", mai spune psihologul.

Potrivit lui Kanto, Mel Gibson are o frumoasă linie a nasului. Sprâncenele mai joase indică o persoană care are tendinţa de a-i mulţumi pe cei din jur. Concluzia: Mel oferă multe cadouri de Crăciun.

"În ceea ce priveşte alte celebrităţi", a continuat acesta, "putem vorbi despre Jack Nicholson ca despre un om generos, care cumpără o mulţime de bunătăţi pentru prietenii săi, bărbaţi şi femei. Nările largi indică faptul că Jack este foarte emoţional şi îi sare ţandăra din te miri ce. Zâmbetul larg vorbeşte despre o personalitate plăcută, dar dacă buzele sunt subţiri acest lucru înseamnă că persoana respectivă este dispusă să spună orice oricând doreşte. Urechile lui Nicholson sunt frumoase, lungi şi echilibrat aşezate, deci este foarte norocos în multe domenii, potrivit acestei ştiinţe".

Potrivit psihologului, cea mai generoasă celebritate de la Hollywod "este, cel mai probabil, George Clooney, dar, bineînţeles, Moş Crăciun este un concurent serios în ceea ce priveşte cheltuielile. Cu Moşu', însă, avem o problemă. Oricine îşi ascunde chipul după o barbă trezeşte suspiciuni".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici