- Home
- Life-Inedit
- BUCUREŞTI, (18.10.2010, 11:37)
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Halcă de carne rezervată pe numele tău. Cât îi costă pe bogaţii României friptura de lux
Ceea ce mănânci, aia devii. Dacă mănânci carne, rămâi prizonierul nevoilor primare. Adică mai mult sau mai puţin un animal. Este filosofia misticului indian Osho, care a predicat, printre altele, şi vegetarianismul. Filosofia Osho a fost îmbrăţişată şi de lumea bună a Bucureştiului, însă nu cea a misticului indian, ci a măcelăriei - restaurant cu acelaşi nume, unde carnea de vacă, în porţii care ajung şi la 600 de grame, este consumată de câteva luni numai cu rezervare înainte.
106 afișări
Halcă de carne rezervată pe numele tău. Cât îi costă pe bogaţii României friptura de lux
"Am păstrat tradiţia restauranului Osho din Statele Unite, meniul nostru fiind în proporţie de 90% bazat pe carnea de vacă. Mai avem carne de berbecuţ sau de oaie, brânzeturi şi vinul casei", spune Roxana, una dintre anfitrioane. Filosofia Osho, când vine vorba de carne, este că aceasta nu trebuie "întinată" cu aditivi şi nu trebuie ţinută niciodată în frigider - ea nu poate ajunge decât de pe bancul de lucru al măcelarului în tigaie şi apoi în farfurie.
ULTIMELE ȘTIRI
-
China îl critică dur pe noul președinte al Taiwanului, la doar o zi după învestirea sa: „E dizgrațios. Nimic nu poate opri reunificarea”
-
Un sportiv român, calificat la Jocurile Olimpice de la Paris, a fost suspendat pentru încălcarea regulilor anti-doping
-
Judecătoarea din dosarul Vlad Pascu se transferă la Constanţa. CSM i-a aprobat transferul
-
Ministrul Apărării: Angajamentele Ankarei pentru securitatea în regiune, mesaj de unitate şi solidaritate în zonă
Este ora prânzului, şi măcelăria - restaurant s-a umplut deja de lume. La o masă mai animată din centru se discută despre o glumă bună spusă cândva de preşedintele Camerei de Comerţ. Lângă bucătăria deschisă unde hălcile de carne sfârâie pe un grătar, o domnişoară în haină de blană priveşte gânditor vitrina cu bucăţile crude şi o arată apoi cu degetul pe care îi va deveni masă de prânz.
Citeşte mai multe despre friptura de lux pe www.gandul.info
Citește pe alephnews.ro: O pată solară uriașă îi îngrijorează pe oamenii de știință. Ce consecințe va avea asupra Pământului
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Premierul Ciolacu, după întâlnirea cu Erdogan: „Proiectul de deminare România-Turcia-Bulgaria va începe să funcționeze foarte curând”
Lovitură de teatru: Dezvoltatorul de jocuri Gameloft închide studioul din Cluj. Toţi cei 136 de angajaţi sunt concediaţi
Cine este românul care a construit una dintre cele mai mari reţele de studiouri de videochat şi ce afacere în domeniul dragostei porneşte acum
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
PROSPORT.RO
Prăpastia URIAȘĂ care a apărut din senin și i-a îngrozit pe localnici. Cum s-ar fi format „Gura Iadului”
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe